Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou
4 participanți
Riot :: Jocuri :: Counter-Strike
Pagina 1 din 1
Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou
Ai luat DESTROY si nu stii cum sa scapi de el ? Ti-a zis prietenul Razvan ca trebuie sa reinstalezi cs-u ? Ei bine , nu are dreptate ! Sa va explic ce este acest DESTROY : DESTROY in limba engleza inseamna "distrugere" , si in counter-strike il poti lua daca ai incalcat regulamentul serverului respectiv . Acesta consta in "dereglarea" jocului counter-strike ! Strica toate configuratiile si le schimba cu altele ! Iti schimba numele automat in "Am luat DESTROY pe server:27015 (de exemplu) in mare parte ! Deci poti scoate acest DESTROY fara sa mai instalezi jocul din nou
Ce trebuie sa faci ?
1.Intra in folderul /cstrike al jocului si sterge fiserul config.cfg
2.Intra in Counter-Strike si dai click pe OPTIONS->KEYBOARD->USE DEFAULTS sau ceva de genul si dati OK
Dupa aceste setari ati scapat de DESTROY fara sa mai reinstalati CS-ul din nou !
Ce trebuie sa faci ?
1.Intra in folderul /cstrike al jocului si sterge fiserul config.cfg
2.Intra in Counter-Strike si dai click pe OPTIONS->KEYBOARD->USE DEFAULTS sau ceva de genul si dati OK
Dupa aceste setari ati scapat de DESTROY fara sa mai reinstalati CS-ul din nou !
Re: Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou
Ms Functionaza
PaUlLPa- Mesaje : 1
XP : 4672
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/02/2012
vreau sa zic ca eu am facut treaba asta si nu merge deloc ca am mai citi t si in alta parte dsp config . . . etc si nu a mers
elvysyka_ncl- Mesaje : 1
XP : 4561
Data de inscriere : 28/05/2012
Salut! am sters config.cfg ala...era de 3 ori in cstrike, si nu a mers, am reinstalat csu, nu a mers, am reinstalat cs`u in alta partitie, nu a mers.
sunt valve`r. ce ar trebui sa fac?
sunt valve`r. ce ar trebui sa fac?
brycy95- Mesaje : 1
XP : 4316
Data de inscriere : 28/01/2013
Riot :: Jocuri :: Counter-Strike
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum