Riot
Inregistreaza-te si conecteaza-te pentru a avea acces total la site !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Riot
Inregistreaza-te si conecteaza-te pentru a avea acces total la site !
Riot
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou

4 participanți

In jos

Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou Empty Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou

Mesaj Scris de AbY Mar Noi 30, 2010 9:13 pm

Ai luat DESTROY si nu stii cum sa scapi de el ? Ti-a zis prietenul Razvan ca trebuie sa reinstalezi cs-u ? Ei bine , nu are dreptate ! Sa va explic ce este acest DESTROY : DESTROY in limba engleza inseamna "distrugere" , si in counter-strike il poti lua daca ai incalcat regulamentul serverului respectiv . Acesta consta in "dereglarea" jocului counter-strike ! Strica toate configuratiile si le schimba cu altele ! Iti schimba numele automat in "Am luat DESTROY pe server:27015 (de exemplu) in mare parte ! Deci poti scoate acest DESTROY fara sa mai instalezi jocul din nou
Ce trebuie sa faci ?
1.Intra in folderul /cstrike al jocului si sterge fiserul config.cfg
2.Intra in Counter-Strike si dai click pe OPTIONS->KEYBOARD->USE DEFAULTS sau ceva de genul si dati OK
Dupa aceste setari ati scapat de DESTROY fara sa mai reinstalati CS-ul din nou !
AbY
AbY
Admin

XP : 5194
Reputatie : 3
Data de inscriere : 18/11/2010
Varsta : 31
Localizare : Cluj

https://the-riot.forumgratuit.ro

Sus In jos

Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou Empty Re: Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou

Mesaj Scris de PaUlLPa Mar Feb 07, 2012 2:22 pm

Ms Functionaza Smile Very Happy Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

PaUlLPa

XP : 4672
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/02/2012

Sus In jos

Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou Empty Re: Cum scapi de DESTROY fara sa instalezi cs din nou

Mesaj Scris de elvysyka_ncl Lun Mai 28, 2012 9:43 pm

vreau sa zic ca eu am facut treaba asta si nu merge deloc ca am mai citi t si in alta parte dsp config . . . etc si nu a mers

elvysyka_ncl

XP : 4561
Data de inscriere : 28/05/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de brycy95 Lun Ian 28, 2013 4:49 pm

Salut! am sters config.cfg ala...era de 3 ori in cstrike, si nu a mers, am reinstalat csu, nu a mers, am reinstalat cs`u in alta partitie, nu a mers.
sunt valve`r. ce ar trebui sa fac?

brycy95

XP : 4316
Data de inscriere : 28/01/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum